Over Sushipartner

Waarom Sushipartner?

  • Dagelijks vers gemaakt
  • De beste ingrediënten
  • Gewaarborgde kwaliteit
  • Minimaal drie dagen houdbaar
  • Levering zo u het wenst
  • Gevarieerd assortiment
  • Professioneel verpakt
  • Scherp geprijsd

Bestellen

U kunt u zich vrijblijvend aanmelden via onze webshop voor een inlogcode. Met deze inlogcode krijgt u toegang tot het gedeelte van de website waar alle bestel- en prijsinformatie te vinden is.

Let op! 
Sushipartner levert haar sushi ‘s alleen aan de professionele markt. Na uw aanmelding wordt door ons gecontroleerd of u voldoet aan de voorwaarden. Indien u twijfelt of u aan de voorwaarden voldoet of vragen heeft neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Uiteraard is het ook mogelijk om te bestellen via de telefoon of via de mail.

ifs-food

Vraag nu uw gratis proefpakket aan! *

*alleen voor professionele gebruikers

De beste sushipartner voor de professionele horecamarkt

Al meer dan 15 jaar worden onze Sushi gemaakt in één van de modernste productielocaties van Europa even over de grens van Duitsland. Onze productiefaciliteit voldoet aan alle Europese inrichtingseisen en produceert onze Sushi’s en de daaraan verwante producten gecertificeerd volgens de zware eisen van de International Food Standard.

Onze lange ervaring geeft U de zekerheid van een smaakvol traditioneel product die  iedere gast smaakvol zal beleven. Uiteraard gebruiken wij originele sushirijst, traditioneel gekruid, dagverse groenten, eigen samengestelde sauzen, gecertificeerde vissoorten,  handgesneden nigiri beleg, hoogwaardige nori, productontwikkelaars van Japanse komaf een eigen adequate kwaliteitsdienst, noem het maar op.

Wij geven u de zekerheid voor een goede gastvrouw dan wel gastheerschap.

Sinds 2011 hebben wij ons in Nederland ook toegelegd op de bevoorrading van Hotel, Restaurant en de Cateraar.  De leveringen aan U,  de professionele gebruiker hebben wij compleet in eigen hand.  Het bestellen, het overleg over hoe en waar, het uitleveren maar ook de service of  bijzondere wensen willen wij direct één op één met de professionele gebruiker  kunnen afwikkelen.

Zeven dagen per week staan we voor U klaar, natuurlijk volgens bestaande routes maar ook aan afwijkende levertijden kunnen we bijna altijd voldoen.

Ons assortiment is gericht op die professionals die Sushi zien als een onmisbare aanvulling op het pallet wat ze al bieden in vorm van b.v. buffetten, recepties , life cookings enzovoort. Er zijn meer dan vijftien soort en verpakkings mogelijkheden en aanvullende producten zoals wasabi, sojasaus, chopsticks, gember enzovoort. Gewoon compleet ontzorgend.

Voor grote aantallen draaien wij de hand niet om. Met een productiecapaciteit van meer dan 250 duizend Sushi’s per dag kan een event ons niet groot genoeg zijn.

Op het juiste moment vers gemaakt op het juiste moment vers geleverd daar waar u het vers wilt hebben. Dat is onze uitdaging Sushipartner zorgt daarvoor.